söndag 11 september 2011

Gourmekotlett :)


Du behöver:
8 fläskkotletter utan ben
Kryddor efter Din egen smak: Salt, Peppar, Paprikapulver, Curry, Gullök eller lökpulver
250 g champinjoner
1 dl tomatpuré
2 dl grädde

Så här gör Du:
1. Krydda köttbitarna med paprika, curry, salt och peppar. Stek kotletterna i riktigt med smör på ganska hög värme så att de blir gyllenebruna. Lägg över kotlettskivorna i en ugnsäker form.

2. Skiva champinjonerna och stek dem i samma stekpanna. Fördela stekta champinjoner över köttskivorna.
3. "Vispa ur" stekpannan med tomatpuré och grädde. Häll blandningen över köttet.

4. Stek köttet i ugnen, 175 grader, ca 1 timme.


1 kommentar:

  1. Låter gott! Har en fläskytter i frysen som jag inte vet vad jag ska göra med.

    SvaraRadera